Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Am primit situația autorizării de securitate la incendiu a spitalelor din subordinea PMB

By Matthew Garvey , in Fara categorie , at 16 noiembrie 2020

Nicușor Dan a publicat situația autorizării de securitate la incendiu a spitalelor aflate în subordinea Primăriei Capitalei. Primarul municipiului București a precizat că vor fi alocați bani din buget pentru a reglementa situația spitalelor care nu au fonduri pentru intervenții.

Potrivit lui Nicușor Dan, spitalele care au autorizație de siguranță la incendiu sau nu necesită o astfel de autorizație sunt: spitalele Colentina, Dr. Cantacuzino, Dr. Stoia, Sf. Ștefan, Dr. Gomoiu, Victor Babeș, Prof. Dr. Obregia și Dr. Gorgos.

Spitalele care au proiectul de intervenție avizat, dar nu au bani alocați pentru intervenția efectivă: spitalele Sf. Maria, Filantropia, Dr. Carol Davilla, Foișor, Nicolae Malaxa, Colțea, Sf. Luca, Prof. Dr. Burghele și Centrul pentru Toxicodependențe Sf. Stelian.

Iar spitalele care se află sub supravegherea ISU și care urmează să fie mutate în alte clădiri sunt: Spitalul Prof. Dr. Dan Theodorescu și Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu.

Am cerut de urgență și am primit situația autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei.

În rezumat, 8 spitale au autorizație de siguranță la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizație (spitalele Colentina, Dr. Cantacuzino, Dr. Stoia, Sf. Ștefan, Dr. Gomoiu, Victor Babeș, Prof. Dr. Obregia și Dr. Gorgos), 9 spitale au proiectul de intervenție avizat, dar nu au încă bani alocați pentru intervenții (e vorba despre spitalele Sf. Maria, Filantropia, Dr. Carol Davilla, Foișor, Nicolae Malaxa, Colțea, Sf. Luca, Prof. Dr. Burghele și Centrul pentru Toxicodependențe Sf. Stelian), iar 2 spitale se află sub supravegherea ISU și urmează să fie mutate (Spitalul Prof. Dr. Dan Theodorescu și Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu).

Vom aloca bani pentru a reglementa situația”, a precizat Nicușor Dan, pe Facebook.

Am cerut de urgență și am primit situația autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea…

Publicată de Nicușor Dan pe Luni, 16 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW