Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Nicolae Solomon, audiat la SIIJ în calitate de martor într-un dosar ce vizează modul de desfășurare a activității unora dintre membrii Secției pentru procurori

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 17 februarie 2020 Etichete: , ,

Parchetul General a anunțat că fostul vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, Nicolae Solomon, a fost audiat în calitate de martor într-un dosar penal ce vizează modul de desfășurare a activității unor dintre membrii Secției pentru procurori.

„În cursul zilei de azi, 17 februarie 2020, procurorii Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție l-au audiat, în calitate de martor, pe domnul procuror Solomon Nicolae Andrei, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Dosarul penal în care a avut loc audierea nu vizează activitatea Secției pentru procurori, ca și componentă a Consiliului Superior al Magistraturii, ci vizează modul de desfășurare a activității unora dintre membrii Secției pentru procurori”, a transmis Parchetul General.

Doi procurori din cadrul CSM, citați la SIIJ

Fostul vicepreședinte al CSM, Nicolae Solomon și procurorul Florin Deac au fost citați într-un dosar instrumentat de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție în care, potrivit surselor mainnews.ro, procuror de caz este Adina Florea.

Nicolae Solomon s-a numărat printre cei care au boicotat ședințele de plen pentru numirea Adinei Florea la conducerea SIIJ.

În urma acestor informații, Secția pentru procurori a CSM a acuzat presiuni din partea Secției Speciale și au anunțat că vor sesiza Comisia Europeană în privința acestui lucru.

Mai multe AICI

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW