Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Nepotul lui Paul Stănescu, pus sub acuzare de Parchetul European. Reacția „baronului” PSD: „Nu am discutat cu el în ultimii cinci ani” 

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 18 iulie 2024

Alex-Florin Stănescu, unul dintre nepoții secretarului general PSD Paul Stănescu, a fost pus sub acuzare de Parchetul European într-un dosar legat de subvenții pentru ferme de purcei, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Alexandru Stănescu, tatăl inculpatului, este director general al Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. Stănescu nu are nici o experiență în domeniul fondurilor europene, în condițiile în care instituția pe care o conduce gestionează fonduri europene de 1,2 miliarde de euro.

El a ajuns în funcție în 2022. Este cea de-a doua sinecură politică în 2022 pentru Alexandru Stănescu, după ce la începutul anului fusese propulsat de PSD într-o funcție de conducere la ANRE, arbitrul pieței energiei.

Paul Stănescu: „Nu am discutat cu el în ultimii cinci ani”

Întrebat, miercuri seară, cum comentează punerea sub acuzare a nepotului său, Paul Stănescu a afirmat că nu a discutat, în ultimii ani, cu nepotul său şi nici cu fratele său, care este tatăl acestuia.

„Foarte sincer şi foarte direct: cred că cu nepotul meu şi cu fratele meu sunt cel puţin cinci ani, dacă nu şase, de când nu am mai vorbit. Aşa că la televizor am văzut că dă bine când spune că e nepotul lui Paul Stănescu”, a comentat secretarul general al PSD.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW