Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Nelu Tătaru a instalat o conducere militară la Spitalul de Urgență Deva

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 8 aprilie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a schimbat, miercuri, conducerea Spitalului Județean Deva cu o echipă formată din medici și directori medicali. 

„Nu este încă situația de la Suceava dar poate deveni dacă nu avem grijă. Am instalat medici și directori medicali la Deva. (…)Vom testa tot ce înseamnă personal medical. Cei care vor lucra în spital vor locui în hoteluri.(…)Sunt 111 pacienți din care 81 cu Covid.(…)În acest moment nu pot spune că cineva și-a făcut treaba pentru că altfel nu mai eram eu aici”, a declarat Nelu Tătaru.

Spitalulul Județean Deva a devenit al doilea spital din țară condus de o echipă militară, după Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Hunedoara după ce în urmă cu o zi conducerea Spitalul Județean de Urgență Deva și-a dat demisia.

Managerul Silviu Didilescu și directorul medical Claudiu Antal au demisionat, marți, de la conducerea Spitalului Județean Deva. La această unitate medicală sunt șase medici confirmați pozitiv cu coronavirus. De asemenea, la acest spital sunt internați 105 pacienți cu Covid-19, din care 26 au fost internați chiar luni. Spitalul Județean Deva este singurul spital din judeţ în care sunt trataţi acum bolnavii de COVID-19.

 

sursa foto: cugetliber.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW