Friday, May 24, 2024
Jurnalism corect


Mircea Drăghici a demisionat din PSD

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 11 februarie 2020 Etichete: ,

Mircea Drăghici a anunțat, marți, că a demisionat din PSD, motivându-și decizia prin „problemele cu ecouri publice din trecut”. Fostul trezorier al Partidului Social Democrat a precizat că-și dorește să continue ca deputat neafiliat. 

„Am analizat cu multă responsabilitate situația politica actuala, PSD se afla in reconstructie si pentru a intari parcursul pe care actuala conducere si-l doreste, am hotarat sa iau o decizie radicala. Avand in vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum si starea mea de sanatate, astazi am demisionat din PSD si am comunicat acest lucru domnului presedinte, Marcel Ciolacu si domnului secretar general Paul Stanescu, carora le-am precizat si dorinta mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politica este un capitol inchis. Tin sa multumesc tuturor colegilor de la nivel national si din Arges, pentru cei 23 de ani de convietuire ca intr-o familie!”, a scris Mircea Drăghici, pe Facebook.

Trimis în judecată de DNA

Pe data de 25 iulie, fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici a fost trimis în judecată de procurorii DNA fiind acuzat că a folosit în interes propriu 380.000 de euro din subvenţiile acordate de  Autoritatea Electorală Permanentă.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au constatat legalitatea rechizitoriului prin care fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Drăghici este acuzat că și-ar fi însuşit 380.000 de euro din subvenţiile acordate partidului de către Autoritatea Electorală Permanentă. Pentru că Instanța supremă a constatat și legalitatea administrării probelor, procesul poate să înceapă. Mai multe AICI.

sursa foto: Facebook 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW