Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății: Au fost alocate 242 de milioane de lei pentru achiziția de medicamente necesare pacienților COVID-19

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 31 martie 2021

Ministrul Sănătății a anunțat că Guvernul a aprobat alocarea a 242 de milioane de lei, din Fondul de rezervă, pentru achiziția de medicamente necesare pentru tratamentul pacienților infectați cu COVID-19. 

În ședința de guvern de astăzi, Executivul a aprobat pentru Ministerul Sănătății alocarea a 242 de milioane de lei, din fondul de rezervă, pentru achiziția de medicamente necesare tratamentului pacienților infectați cu COVID-19”, a anunțat Vlad Voiculescu, la finalul ședinței de Guvern de miercuri.

În plus, au fost prelungite cu alte șase luni angajările făcute pentru 2.000 de posturi suplimentare necesare Direcțiilor de Sănătate Publică și ambulanțelor.

Este absolut necesar şi îmbucurător că aceşti oameni pot rămâne în sistemul de sănătate şi pot ajuta în continuare la combaterea pandemiei COVID-19”, a adăugat Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății a precizat că în luna aprilie România va primi 500.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 pe săptămână, iar din iunie țara noastră va primi 800.000 de doze săptămânal.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/ministrul-sanatatii-au-fost-alocate-242-de-milioane-de-lei-pentru-achizitia-de-medicamente-pentru-pacientii-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *