Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


FOTO Incendiu la o hală în nordul capitalei. Degajări mari de fum. Mesaj Ro Alert pentru evacuarea zonei

By Andreea Traicu , in Stirile zilei , at 30 august 2019 Etichete: ,

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o hală situată pe strada Biharia, din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Fumul este vizibil chiar din centrul Capitalei.

Pompierii intervin cu 27 autospeciale, 4 descarcerări, 4 autoscări, și 2 ambulanțe.

Peste 100 de pompieri au fost mobilizați pentru stingerea incendiului care se întinde pe o suprafață de peste 10000 de mp.

Nu s-au înregistrat victime, hala se află într-o zonă unde sunt și mai multe clădiri de birouri care s-au autoevacuat.

Bucureştenii din Sectorul 1 au fost anunţaţi, la scurt timp, printr-un mesaj SMS, de serviciul Ro Alert, să ocolească zona, să elibereze căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie.

„Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, precizează IGSU.

 

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 86835 more Information on that Topic: mainnews.ro/foto-incendiu-la-o-hala-in-nordul-capitalei-degajari-mari-de-fum-mesaj-ro-alert-pentru-evacuarea-zonei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *