Friday, February 3, 2023
Jurnalism corect


Ministrul Energiei, infectat cu COVID-19 după vizitele în SUA și Emirate: Nu am scăpat încă de acest virus

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 noiembrie 2022 Etichete: , , ,

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat marți, 1 noiembrie, că este infectat cu SARS-CoV-2. Oficialul s-a testat anti-COVID când a revenit în țară, după o serie de vizite de lucru în Statele Unite ale Americii și Emiratele Arabe Unite.

În urma vizitelor de lucru pe care le-am avut în ultimele zile, din SUA și EAU, la întoarcere având în vedere că nu mă simțeam bine și îmi curgea nasul am făcut un test rapid – COVID. S-a dovedit că sunt infectat din nou cu SARS-COV-2. Am simptome de gripă și voi sta izolat acasă până va trece. Aveți grijă de sănătatea voastră, că nu am scăpat încă de acest virus”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

Este cel puțin a treia oară când ministrul Energiei, Virgil Popescu, este confirmat cu COVID-19 de la debutul pandemiei de coronavirus.

Săptămâna trecută, ministrul Energiei a avut o serie de întâlniri cu mai mulți oficiali americani și canadieni din domeniul Energiei.

CITEȘTE ȘI: Grant de 14 milioane de dolari pentru dezvoltarea reactoarelor nucleare modulare în România

Luni, Virgil Popescu s-a aflat în Emiratele Arabe Unite, la un eveniment care a reunit peste 150.000 de specialiști din domeniu.

Am avut o convorbire cu E.S. Suhail AlMazrouei – ministrul Energiei și Infrastructurii din Emiratele Arabe Unite și am discutat despre cooperare în domeniul energiei, prin implicarea companiilor din Emiratele Arabe Unite în proiecte de investiții în producția de energie regenerabilă, nucleară, dar și despre diversificarea și intensificarea surselor de aprovizionare cu gaze naturale”, a scris Virgil Popescu, marți dimineață, pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW