Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Șeful Gărzii de Mediu Bucureşti, demis la cererea ministrului Costel Alexe / Protest față de poluarea din marile orașe – FOTO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 4 martie 2020 Etichete: , , , , ,

Ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe, a cerut încă o dată, miercuri, demisia şefului Gărzii de Mediu Bucureşti, Viorel Glăman, după ce weekendul trecut valorile poluării din Capitală au depășit cu mult limitele maxim acceptate.

UPDATE. Viorel Glăman a fost demis din funcţia de şef al Gărzii de Mediu Bucureşti.

Viorel Glăman, șeful Gărzii de Mediu București, a declarat, marți seara, la Digi24, că nu se consideră vinovat pentru situația de duminică spre luni dimineață când în București au fost înregistrate valori record ale poluării.

Protest în fața Ministerului Mediului

Miercuri, de la ora 13.00, în fața sediului Ministerului Mediului, va avea loc un protest organizat de reprezentanții comunității Declic față de poluarea excesivă din marile orașe ale României.

Protestatarii îi cer ministrului Costel Alexe să implementeze măsuri urgente pentru oprirea poluării. Reprezentanții Declic vor purta și o discuție cu ministrul Mediului și îi vor înmâna o petiție intitulată „Aer pentru viață”, care a fost semnată se peste 14 000 de persoane.

Imagini din timpul protestului

 

Valori ale poluării din București anormal de mari

Conform platformelor airly.eu și aerlive.ro, nivel de poluare din București a depășit, luni spre duminică noapte, limitele normale.

Aerlive.ro transmite că toate cele 11 stații aflate în București au înregistrat depășiri record noaptea trecută, maximul fiind la ora 2.00, la stația de pe Calea Moșilor, valoarea fiind de 12 ori mai mare decât limita zilnică admisă. Vezi AICI mai multe detalii.

sursa foto: Redacție

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW