Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Ministerul Sănătății, despre victimele accidentului de la Pasajul Unirii: Toți pacienții sunt stabili și conștienți

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 24 decembrie 2022 Etichete: , ,

Patru dintre cei 13 pacienți greci care se află internați în spitalele din București, după ce autocarul în care se aflau a fost implicat într-un accident la intrarea în Pasajul Unirii, vor fi externați în cursul zilei de duminică, 25 decembrie, a transmis Ministerul Sănătății.

13 victime ale accidentului de vineri mai sunt internate în spitalele din Capitală. Inițial, medicii au transportat la spital 22 din cei 47 de pasageri ai autocarului.

Printre pacienții din spitale se număra și o femeie care a fost internată în secția ATI de la Spitalul Floreasca, în stare gravă, dar care și-a revenit pe parcursul zilei și a comunicat cu familia, mai arată Ministerul Sănătății.

Toți pacienții sunt stabili și conștienți”, a mai dat asigurări instituția.

Reamintim că o persoană și-a pierdut viața după ce un autocar care transporta 47 de turiști greci a rămas blocat vineri, 23 decembrie, în limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii, pe sensul înspre Universitate.

Victimele au fost transportate la Spitalele Floreasca, Bagdasar, Universitar, Sfântul Ioan și Militar, iar turiștii care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale au fost duși la hotel.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: ISU

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW