Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ministerul Sănătății a publicat, în Monitorul Oficial, o listă ce conține 500 de numere de telefon ale medicilor din Comisia de Malpraxis / Premierul: Este o nebunie

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 19 aprilie 2021

Ministerul Sănătății a publicat, din greșeală, în Monitorul Oficial, un ordin prin care a fost actualizată baza de date cu medicii care fac parte din Comisia de Malpraxis, ce cuprinde numerele acestora de telefon. Ministrul interimar al Sănătății a dat, luni, un alt ordin prin care lista veche va fi înlocuită cu alta care nu cuprinde date personale, potrivit unor surse Main News.

Ordinul a fost inițial publicat în Monitorul Oficial pe 13 aprilie și are semnătura fostului secretar de stat Andreea Moldovan.

Documentul cuprinde numele celor 500 de medici ce fac parte din Comisia de Malpraxis, numărul acestora de telefon și instituția în care își desfășoară activitatea.

Ulterior, medicilor li s-a comunicat greșeala Ministerului Sănătății și li s-a promis că ordinul va fi înlocuit cu o altă listă care nu cuprinde și datele persoane.

La nivelul instituției a fost declanșată o anchetă internă pentru a identifica toate cauzele care au dus la această situație, au precizat surse Main News.

Prim-ministrul Florin Cîțu a cerut luni ca toate actele emise de fostul ministru al Sănătății și secretarii de stat din ultimele 4 luni să fie verificate.

Ne vom uita la toate documentele emise în ultima perioadă, pentru că deja avem 2 documente sau 3(…)Înțeleg că avem o problemă cu documente publicate cu numere de telefon, ceea ce este o nebunie”, a declarat, luni, Florin Cîțu.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/ministerul-sanatatii-a-publicat-din-greseala-in-monitorul-oficial-o-lista-ce-cuprinde-numarul-de-telefon-a-500-de-medici/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *