Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Metrorex va finaliza dezmembrarea chioșcurilor din stația Pipera, după închiderea circulației

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 aprilie 2021

Metrorex a anunțat că va finaliza, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dezmembrarea chioșcurilor din stația de metrou Pipera, însă după închiderea circulației.  

Decizia survine după ce, joi seară, în timpul lucrărilor de dezafectare, au existat nemulțumiri din partea unor călători.

„Cu privire la situaţia care a apărut în contextul dezafectării spaţiilor comerciale din staţia Pipera, Metrorex informează că accesul călătorilor în staţie a fost permis doar pe una dintre cele două intrări ale acesteia, după ora 22:30 în noaptea de joi, 8 aprilie 2021. Decizia de a permite strict accesul călătorilor pe o singură intrare a fost luată spontan de conducerea Metrorex, pentru evitarea creării unei situaţii conflictuale în incinta staţiei şi în condiţiile în care în staţie urmau să se desfăşoare lucrări pentru eliberarea domeniului public. Metrorex precizează că toţi călătorii care au sosit la Pipera pe firul 1 după ora 22:30 au putut părăsi în siguranţă staţia”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

CITEȘTE ȘI: Campania de demolare a spațiilor comerciale de la metrou continuă cu stația Pipera

CITEȘTE ȘI: Cine controlează sindicatul care a blocat circulația metrourilor/ Firma gestionată de sindicat, profit de peste 6 milioane de lei, în 2019 DOCUMENTE

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *