Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Metrorex se implică în lupta împotriva poluării: Cinci PET-uri pentru o călătorie cu metroul

By Vîrban Robert , in Fara categorie , at 31 iulie 2021

În perioada 2 – 20 august, Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy și Rematholding, va organiza o campanie ce are ca scop atât încurajarea colectării și reciclării deșeurilor, cât și creșterea interesului cetățenilor pentru călătoria cu metroul. 

„Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetățenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat și nepoluat, dar și pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel că, prin aceste tipuri de acțiuni, societatea noastră dorește să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic”, a afirmat directorul Metrorex, Ștefan Paraschiv.

Cei dornici să participe sunt așteptați în perioada 2 – 20 august în stațiile de metrou Dimitrie Leonida și Pipera (intrarea principală) la standurile Eco Synergy și Rematholding. Călătorii vor oferi cinci deșeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar în schimb vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW