Wednesday, October 28, 2020
Jurnalism corect


Mega Image a donat 1.160.000 de lei către Crucea Roșie Română. Se vor achiziționa 12 echipamente de ventilație medicală

By Madalina Balaceanu , in #NeImplicam , at 26 martie 2020 Etichete: ,

Mega Image a donat 1.160.000 de lei către Crucea Roșie Română pentru achiziția a 12 echipamente de ventilație medicală, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Trecem printr-o perioadă cu numeroase provocări, în care, deși nu e ușor pentru nimeni, e important să rămânem solidari și să contăm unii pe alții. Noi, ca retailer, avem un rol crucial și o mare responsabilitate prin urmare, ne-am mobilizat, depunem eforturi uriașe și facem investiții pentru a rămâne în continuare un loc sigur pentru cumpărături. Ne dorim să sprijinim cât mai mult comunitatea și am decis să ne alăturăm misiunii Crucii Roșii Române printr-o donație care să acopere achiziția de sisteme complete de ventilație, atât de necesare pacienților aflați în stare gravă din cauza infectării cu COVID-19,”  afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cu ajutorul financiar oferit de Mega Image se vor achiziționa 12 monitoare și ventilatoare medicale. Acestea vor fi cumpărate de Crucea Roșie Română și vor fi distribuite în funcție de necesitățile unităților sanitare și de recomandările Ministerul Sănătății.

Mulțumim partenerului nostru Mega Image pentru acest gest important de solidaritate în beneficiul întregii țări. Datorită acestei donații generoase, vom putea achiziționa echipamente medicale, vitale pentru spitalele din România”, declară Ioan Silviu Lefter, director general, Crucea Roșie Română.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW