Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Medicul Cornel Petreanu, cercetat pentru luare de mită, a murit într-un accident rutier/Sinuciderea, una dintre ipoteze UPDATE

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 8 octombrie 2023 Etichete: , ,

Duminică, 8 octombrie, în jurul orei 9:40, polițiștii din Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Surse medicale au menționat, pentru Main News, că victima este Cornel Petreanu, unul dintre medicii de la Institutul Institutul „Marius Nasta” din București. Din primele informații, a dorit să se sinucidă. Medicul Cornel Petreanu era cercetat sub control judiciar.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare”, a transmis IPJ Ilfov. Cercetările continuă, pentru a fi clarificată cauza morții.

Cornel Petreanu a fost acuzat de DNA că lua mită de la pacienți înainte de a-i opera. Mai multe detalii despre ce spun procurorii anticorupție, puteți citi aici. La percheziții, anchetatorii au găsit în casa medicului Petreanu 50.000 de euro, sumă pe care nu a putut să o justifice. Avea sechestru pe toate bunurile, la cererea procurorilor anticorupție.

 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii