Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Măsuri luate de Wizz Air pentru a preveni răspândirea coronavirusului/ Pasagerii vor fi obligați să poarte măști de protecție și vor primi șervețele de igienizare

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 29 aprilie 2020 Etichete: ,

Pasagerii Wizz Air vor fi obligați să poarte măști de protecție în timpul zborurilor. De asemenea, oamenii vor primi șervețele de igienizare, iar acolo unde va fi posibil, vor fi păstrate locuri libere în avion.

Wizz Air a anunțat că introduce noi măsuri pentru a asigura sănătatea pasagerilor, a echipajului și pentru a sprijini distanțarea socială în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord.

Astfel, pasagerii trebuie să facă check-in și să efectueze orice achiziții de servicii online, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport. De asemenea, utilizarea punctelor autonome de predare a bagajelor și verificarea rapidă de securitate pe aeroporturi sunt recomandate de compania aeriană pentru a crește și mai mult distanțarea fizică în etapa premergătoare îmbarcării. Pentru a preveni răspândirea infecției cu Covid-19, pasagerii sunt rugați să adopte noile reguli de distanțare fizică atât în timpul îmbarcării, cât și în timpul debarcării.

Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,7% dintre virusurile și bacteriile din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii vor avea obligația să poarte măști pe tot parcursul zborului.

Fiecărui pasager îi vor fi distribuite șervețele de igienizare, iar revistele de la bord vor fi eliminate. Compania recomandă plata contactless pentru cumpărăturile de la bordul aeronavei pentru minimizarea contactului fizic.

Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *