Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Vela a anunțat că nu se mai pot achiziționa scannere termice: PSD și acoliții lui blochează proiectul

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 februarie 2020 Etichete: , ,

Ministrul interimar de Interne, Marcel Vela, a declarat că Guvernul Orban nu mai poate achiziționa scannere termice deoarece „PSD și acoliții lui blochează proiectul”.

„Noi nu putem să achiziționăm cele 25 de termo scannere pentru că PSD și acoliții lui blochează proiectul”, a declarat Vela, astăzi, la Comitetul de Coordonare al PNL.

La sfârșitul ședinței de guvern de pe 4 februarie, Marcel Vela a anunțat că fiecare aeroport internațional din România va primi câte două scannere termice, unul pe flux de intrare și altul pe fluxul de ieșire. Decizia a fost luată în contextul în care Organizația Mondială a Sănătății a declarat că infecția cu noul coronavirus este o urgență globală.

“Ca noutate, față de ce am stabilit în Comitetul național pentru situații de urgență, s-a introdus și un amendament de la Ministerul Transporturilor pentru achiziționarea unor scannere termice, care sunt cuprinse în acest OUG, pentru a dota cele 16 aeroporturi internaționale din România. Cinci pentru Aeroportul Internațional «Henri Coandă» și câte două pentru celelalte aeroporturi din țară, unul amplasat pe fluxul de intrare și altul pe fluxul de ieșire”, a declarat Marcel Vela, la finalul ședinței de Guvern.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *