Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Psihologul Lucian Iordănescu, arestat preventiv pentru că ar fi șantajat o pacientă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 decembrie 2021

Psihologul Lucian Iordănescu (81 de ani), cunoscut pentru aparițiile în emisiuni televizate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzațiile de șantaj și violarea vieții private. 

O femeie în vârstă de 28 de ani, medic de profesie, l-a reclamat la Poliție, în luna iulie, pe Lucian Iordănescu, pe care l-a cunoscut inițial prin intermediul unor ședințe de terapie și cu care ar fi avut o relație de concubinaj, că ar fi constrâns-o să continue relația prin diverse moduri.

Oamenii legii au intrat pe fir, iar pe 31 august au efectuat percheziții în locuința lui Iordănescu, din care au fost ridicate mai multe bunuri de interes pentru dosar.

Conform anchetatorilor, Iordănescu ar fi amenințat-o pe femeie că va face publice imagini compromițătoare, în situația în care aceasta nu este de acord cu continuarea relației pe care o aveau.

Dacă va fi găsit vinovat, Lucian Iordănescu riscă să fie condamnat la cel mult 7 ani de închisoare.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum și sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *