Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu și Victor Ponta exultă, după achitarea lui Valeriu Zgonea: Astăzi a ieșit din nou soarele / Știam că e nevinovat

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 11 februarie 2022

Bucurie mare printre foștii și actuali social-democrați, după ce Valeriu Zgonea a fost achitat de instanță. Marcel Ciolacu și Victor Ponta au transmis vineri, 11 februarie, mesaje prin care își exprimă susținerea față de fostul președinte al Camerei Deputaților, dar și critici la adresa anchetatorilor. 

„Justiția a făcut azi dreptate pentru Valeriu Zgonea! Știu că nimeni nu îi poate da înapoi timpul pierdut, sănătatea și suferința îndurate în acești cinci ani de calvar, dar mă bucur că până la urmă adevărul a ieșit la lumină!
Vali Zgonea este un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri!
Astăzi a ieșit din nou soarele, Vali!”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Am fost martor în procesul lui Vali Zgonea / știam de atunci ca e nevinovat / știu prin ce a trecut el si familia lui (pentru ca și eu și cei apropiați mie am suferit la fel)! Mă bucur mult pentru omul Vali Zgonea! Dar: de ce a fost nevoie sa se facă toate aceste dosare evident neîntemeiate? Cui i-a folosit? Cine răspunde? E mai buna acum clasa politica după aceste “execuții” ? O să se întâmple la fel in viitor cu alți lideri ai PSD?”, s-a întrebat retoric Victor Ponta.

Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților, a fost achitat definitiv pentru trafic de influență. Decizia Curții de Apel București  de vineri, 11 februarie, este definitivă.

Iniţial, instanţa de fond – Tribunalul Bucureşti – îl condamnase pe Valeriu Zgonea, în februarie 2020, la 3 ani de închisoare cu executare..

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-si-victor-ponta-exulta-dupa-achitarea-lui-valeriu-zgonea-astazi-a-iesit-din-nou-soarele-stiam-ca-e-nevinovat/ […]

  • 小学生 ラブドール これは話題から外れていることは知っていますが、ブログに追加して最新のTwitterアップデートを自動的にツイートするウィジェットを知っているかどうか疑問に思っていました。

  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-si-victor-ponta-exulta-dupa-achitarea-lui-valeriu-zgonea-astazi-a-iesit-din-nou-soarele-stiam-ca-e-nevinovat/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *