Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare, România va avea un guvern. Toți cei din coaliție sunt de acord

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 17 noiembrie 2021

Marcel Ciolacu a declarat miercuri, 17 noiembrie, că România va avea un guvern cu puteri depline săptămâna viitoare, menționând că a ajuns la un consens cu liderii PNL și UDMR. Președintele PSD a precizat că partidul are propriul candidat pentru funcția de prim-ministru, dar a lăsat să se înțeleagă că acest lucru s-ar putea schimba în urma negocierilor. 

Săptămâna viitoare, România va avea un guvern, pentru că este o obligaţie, românii nu mai au răbdare. Toţi cei din coaliţie sunt de acord că săptămâna viitoare trebuie să avem un guvern”, a declarat Marcel Ciolacu miercuri, la ieșirea din sediul PSD, citat de News.ro.

Președintele PSD susține că, în scenariul potrivit căruia liberalii și social-democrații vor avea câte un premier prin rotație, partidul pe care îl reprezintă trebuie să facă prima propunere.

Ţinând cont că PSD a câştigat alegerile, se subînţelege, nu suntem aşa brutali în exprimare”, a adăugat liderul social-democraților.

Marcel Ciolacu a fost întrebat ce a discutat cu președintele PNL, Florin Cîțu, în întâlnirea pe care cei doi lideri au avut-o la Palatul Victoria.

Vorbim zilnic la telefon, pentru că aşa este normal”, a răspuns Ciolacu.

Propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW