Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare bătaie de joc

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 decembrie 2020

Marcel Ciolacu susține că propunerea de premier făcută de PNL, anume Florin Cîțu, ar fi o „bătaie de joc”. Președintele PSD consideră că liberalii ar fi trebuit să-l aleagă pe Alexandru Rafila, propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru.

Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare mare bătaie de joc!!! Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila”, a scris Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban: Propunerea noastră pentru funcția de premier este Florin Cîțu / Ministrul Finanțelor: Obiectivul principal e să formăm majoritatea cât mai repede

Președintele social-democrat susține că partidul pe care îl reprezintă nu va vota propunerea liberalilor.

Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice. Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională! Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!”, a adăugat Ciolacu.

Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 9 decembrie 2020

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu: Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum? / Florin Cîțu: Al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public. Aștept să-ți ceri scuze

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *