Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: PSD susține orice inițiativă cetățenească pentru demiterea primarului Sectorului 1 / Replica lui Clotilde Armand: S-au terminat diamantele?

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 8 iunie 2021

Marcel Ciolacu a anunțat că Partidul Social Democrat va susține orice inițiativă cetățenească de demitere a primarului Sectorului 1. În replică, Clotilde Armand a transmis că inițiativa susținută de PSD ar demonstra că a „deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului”, făcând aluzie și la dosarul de la DNA al fostului edil Daniel Tudorache. 

Am decis, împreună cu colegii mei, să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice iniţiativă cetăţenească, nu iniţiativă politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-şi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la dresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede de 4 ani cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”, a declarat Marcel Ciolacu, marți, citat de Agerpres.

Liderul social-democraților a invitat-o pe Clotilde Armand să facă o vizită în Sectoarele 3 și 4, conduse de primarii Robert Negoiță și Daniel Băluță, pentru a vedea „cum nu există gropi, nu există gunoaie și cum, în continuare, parcurile arată la un standard european”.

Clotilde Armand: S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?

Clotilde Armand susține că un posibil referendum pentru demiterea din funcție, susținut de PSD, ar demonstra că a deranjat „aranjamentele cu mafia gunoiului” și că ar fi cea mai bună dovadă că își face treaba. Primarul a făcut referire și la dosarul lui Daniel Tudorache, acuzat de complicitate la trafic de influență și spălare de bani.

Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”(…)Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?”, este replica lui Clotilde Armand.

În plus, edilul a precizat că situația din Sectorul 1 s-ar repeta în toate orașele din țară, dar că, din „frică, neputință, ignoranță sau comoditate”, puțini primari vor să vorbească despre acest lucru.

Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă. S-a furat prea mult, s-a tăcut prea mult timp, s-au închis prea mulți ochi la toate fărădelegile. Timpul acestei găști mafiote este la apus. Cinstea și integritatea sunt armele noastre. Fiți alături de mine și vom scrie istorie în comunitatea noastră. Noi mergem mai departe indiferent de minciunile lor”, a adăugat primarul Sectorului 1.

CITEȘTE ȘI: Prefectul Capitalei intervine în „războiul gunoaielor” din Sectorul 1: Ambele părți sunt de acord să facă eforturi comune pentru a menține serviciile funcționale

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW