Sunday, November 29, 2020
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu își dorește alianță cu Pro România și ALDE

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 6 martie 2020 Etichete: , , ,

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că își dorește un proiect politic comun formar în jurul PSD, împreună cu Pro România și ALDE. 

Marcel Ciolacu a dezvăluit că poartă discuții în legătură pe tema alianței cu liderul Pro România, Victor Ponta.

„Eu doresc o reîntregire a stângii. Am făcut anumiți pași. Am dat o decizie prin care organizațiile județene decid ce alianțe fac. Am luat act și de declarațiile domnului Victor Ponta. Nu vă ascund că am avut o discuție cu domnul Victor Ponta și încercam să depășim anumite momente. Mâna întinsă din partea PSD este una reală. Decizia îi aparține în acest moment domnului Ponta. Noi suntem deschiși pentru o astfel de alianță. Ne dorim reîntregirea stângii și trebuie să avem un program politic comun”, a transmis Marcel Ciolacu într-un interviu la DC News.

Marcel Ciolacu a precizat că invitația pentru alianță este adresată și ALDE.

„Nu excludem o alianță și cu ALDE. Sunt lideri județeni care își doresc o astfel de alianță. Cred că o regrupare a celor trei forțe este un lucru benefic pentru stânga românească” .

Discuțiile privind o alianță formată în jurul PSD vin pe fondul apariției unui sondaj de opinie, realizat de IMAS și comandat de Europa FM, în care Pro România și ALDE nu ar trece pragul electoral de 5%, în eventualitatea organizării de alegeri parlamentare.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW