Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu cere de urgență o ședință a coaliției, după declarațiile lui Rareș Bogdan

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 20 ianuarie 2022

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, cere de urgență o ședință a coaliției de guvernare, după ce europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a precizat că, peste un an de zile, coaliția de guvernare se va destrăma. 

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine (joi – n.red.) de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni.

PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a scris Ciolacu pe contul său de Facebook miercuri seara, 19 ianuarie.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat miercuri seara, într-o emisiune la Digi24, că social-democrații trebuie să înțeleagă „să ne respecte”.

„PSD trebuie să înțeleagă că dacă vrea să meargă înainte cu noi trebuie să ne respecte și trebuie să înțeleagă că nu putem decât umăr la umăr, nu încercând să puncteze în spațiul public cine e mai șmecher. Nu merge că unul e șmecher și celălalt decontează costurile. M-a deranjat și poziția lor pe criza energetică. Problemele sunt ale românilor, aici nu poate să câștige PNL sau PSD, trebuie să câștige românii. Ce trebuie să înțeleagă PSD, le-am spus-o și direct, este că în această construcție pe care am făcut-o fără să ne iubim, dar din interes național pentru această țară (…) nu există câștigători și învinși. Putem fi doar împreună câștigători sau învinși pentru că altfel veți vedea retorica AUR care câștigă din influență și cum partidele mainstream, PNL și PSD pot pierde major”, a declarat Rareș Bogdan, citat de Digi24.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW