Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Ești un politruc de cea mai joasă speță

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 17 noiembrie 2020

Marcel Ciolacu consideră că președintele Klaus Iohannis ar fi un „politruc de cea mai joasă speță” și a numit guvernul condus de Ludovic Orban drept „Guvernul Morții”. 

Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII! Ești un politruc de cea mai joasă speță! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!”, i-a transmis Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a continuat, spunând că în ultimii șase ani Klaus Iohannis ar fi avut guvernele „sale” cu care nu ar fi făcut „nimic”.

De menționat este că, în ultimii șase ani, doar două guverne nu au fost controlate de PSD: Guvernul condus de Dacian Cioloș și Guvernul condus de Ludovic Orban. În total, cele două Guverne au fost stat la Palatul Victoria puțin peste doi ani.

Realitatea e simplă: TU ești de 6 ani președintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut… nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În școlile închise??! Dai vina fără rușine pe autoritățile locale ”pesediste”. Uita-te pe hartă, Iohannis! Zonele roșii, carantinate, sunt preponderent în județele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?! Acolo au murit și mor oameni pentru că autoritățile tremura de frica ”șefului” de la Cotroceni! Nu ți-e rușine?! Ce se întâmplă la Sibiu este expresia fidelă a propriului tău eșec, Iohannis! Cine a pus Iohannis toți cioclii, coafezele și chelnerii cu școala vieții la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul TĂU!! Au murit oameni, Iohannis, în așteptarea unui pat la ATI în timp ce tu și guvernul tău de incompetenți mințiți în fiecare zi că măriți capacitatea! Fals! Tot autoritățile locale au făcut asta, nu VOI! Voi nu le-ați dat un LEU, în schimb îi arătați, cu nesimțire, cu degetul! Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Ești de 6 ani președintele României și n-ai făcut nimic!”, a scris Marcel Ciolacu.

Context

Klaus Iohannis a continuat atacurile la adresa PSD, partid pe care îl acuză că a dus aproape de faliment sistemul sanitar din România.

Această tragedie de la Neamţ ne arată felul în care PSD-ul a tratat sistemul de sănătate, a dus aproape la faliment acest sistem. După ce va fi o nouă majoritate, trebuie sistemul reformat, lucrurile modernizate, simplificate, investiţii în spitale noi sunt necesare, sunt deja planificate, investiţii în aparatură şi mentenanţă”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele României este de părere că Partidul Social Democrat ar fi vinovatul moral al tragediei de la Piatra Neamț.

Nu toţi suntem de vină. Sunt de vină cei care au fost la guvernare, cei care au fost la conducere, cei care gestionează în judeţe spitalele judeţene şi care nu au alocat resurse, care nu s-au îngrijit de calitatea personalului, managementului şi în acest sens mai vinovaţi sunt cei care au guvernat mai mulţi din ultimii 30 de ani, mă refer sigur la marele PSD. Acesta e vinovatul moral. Vinovatul tehnic va fi găsit de anchetatori în fiecare caz în parte”, a afirmat președintele.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *