Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Managerul Spitalului Județean Arad, suspendat din funcție/ Carmen Lucuța nu ar fi raportat mai multe decese ale pacienților infectați cu coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 mai 2020 Etichete: , ,

Managerul Spitalului Județean Arad, Carmen Lucuța, a fost suspendat din funcție, fiindcă nu ar fi raportat mai multe decese ale pacienților infectați cu coronavirus.

Deși pe perioada stării de urgență managerii unităților sanitare nu pot fi demiși, DSP Arad a cerut demiterea lui Carmen Lucuța, după ce mai multe decese ale pacienților infectați cu coronavirus nu au fost raportate.

În locul acesteia a fost numită, în timpul stării de urgență, Florina Ionescu, director financiar-contabil al unității medicale.

Carmen Lucuța a fost suspendată din funcție prin ordin al Ministerului Sănătății, la cererea DSP Arad, după ce s-au constatat mai multe nereguli în gestionarea epidemiei de coronavirus, printre care și neraportarea deceselor către DSP, scrie Mediafax.

La Arad, au fost decese raportate şi la o lună după ce au survenit.

De altfel, un medic al spitalului a fost amendat de către DSP Arad cu 5.000 de lei, pentru că nu a raportat la timp un deces.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 65358 additional Info to that Topic: mainnews.ro/managerul-spitalului-judetean-arad-suspendat-din-functie-carmen-lucuta-nu-ar-fi-raportat-mai-multe-decese-ale-pacientilor-infectati-cu-coronavirus/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you will find 35598 more Information on that Topic: mainnews.ro/managerul-spitalului-judetean-arad-suspendat-din-functie-carmen-lucuta-nu-ar-fi-raportat-mai-multe-decese-ale-pacientilor-infectati-cu-coronavirus/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *