Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Mai mulți angajați ai Primăriei Cluj-Napoca, infectați cu coronavirus/ Emil Boc: Mi s-a explicat că dacă s-ar aplica testările în masă s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 22 iulie 2020 Etichete: ,

Opt angajați ai Primăriei Cluj-Napoca au fost diagnosticați cu coronavirus. Primarul Emil Boc susține că la toate instituțiile din subordinea primăriei sunt peste 3.000 de angajați și că i s-a explicat că dacă s-ar aplica testările în masă s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome și trebuie să ajungă mai repede la un tratament.

Edilul a declarat în ședința Consiliului Local că mai mulți funcționari se află în izolare la domiciliu în urma unei anchete epidemiologice a DSP Cluj.

„Primăria Cluj-Napoca are 3172 de angajați, la creșe, Poliție Locală, Spitalul Clujana, asistență socială, parcări, aparatul de specialitate. Avem 8 cazuri de COVID confirmate. Cei 8 colegi se simt bine, nu au probleme de nicio natură care să le pună viața în pericol”, a spus Boc, potrivit Mediafax.

Boc a anunțat că a discutat cu autoritățile sanitare, care i-ar fi transmis că nu există prevederi legale pentru testarea în masă a angajaților din Primărie.

„Mi s-a explicat că dacă s-ar aplica testările în masă s-ar pune în pericol testarea celor care au simptome, care au probleme grave și trebuie să ajungă cât mai repede la un tratament. Legea spune, contacții direcți stau în izolare, dacă au simptome se face testarea și se internează”, a explicat Emil Boc.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/mai-multi-angajati-ai-primariei-cluj-napoca-infectati-cu-coronavirus/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/mai-multi-angajati-ai-primariei-cluj-napoca-infectati-cu-coronavirus/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: mainnews.ro/mai-multi-angajati-ai-primariei-cluj-napoca-infectati-cu-coronavirus/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *