Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban se autoizolează la Vila Lac 1/ Premierul interimar nu va participa la consultările de la Cotroceni

By Madalina Balaceanu , in Fara categorie , at 13 martie 2020

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat că se va izola la Vila Lac 1 și nu va participa la consultările de la Cotroceni fiindcă ar însemna să îl expună pe președintele Klaus Iohannis la pericolul infectării cu coronavirus.

Ludovic Orban a intrat în contact cu senatorul PNL de Constanța Vergil Chițac, cel care vineri dimineață a fost diagnosticat, alături de soția acestuia, cu virusul Covid-19.

„ Toţi membrii Biroului Permanent al PNL se vor izola la domiciliu. De asemenea  toţi senatorii PNL au obligaţia să se autoizoleze. Ludovic Orban a cerut Ministerului Sănătăţii un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL. Miniştrilor şi membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru diagnostic rapid. Ludovic Orban se va izola la Vila Lac 1 unde va avea toate atribuţiile exercitate”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul desemnat a anunțat că urmează să ia o decizie pentru a vedea unde se izolează miniștrii.

„Solicit întregului dispozitiv de luptă împotriva coronavirusului să nu înceteze procedurile pentru a nu afecta capacitatea de luptă. (…)Președintele Iohannis va analiza situația și va decide calea de urmat. Instituțiile funcționează indiferent dacă liderii lor sunt în izolare, există toate instrumentele necesare pentru a-mi continua activitatea (…)Ședințele de guvern se vor putea ține peste o perioadă, după ce vom avea diagnosticele”, a declarat Ludovic Orban.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-se-autoizoleaza-la-vila-lac-premierul-interimar-nu-va-participa-la-consultarile-de-la-cotroceni/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW