Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 septembrie 2020 Etichete: , ,

Ludovic Orban a anunțat că metroul din Drumul Taberei se va deschide după semnarea unui proces verbal de recepție, lucru ce depinde de ISU. Premierul a precizat că semnarea procesului verbal este o chestiune de zile.

Ludovic Orban a declarat că deschiderea metroului din Drumul Taberei depinde de semnarea unui proces verbal de recepție, lucru ce ține de rezolvarea unor obiecții din partea ISU.

Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie, în momentul de faţă, mai depinde doar de câteva obiecţii din partea ISU- despre care am discutat şi cu domnul ministru şi cu conducerea Metrorex – pentru care se lucrează”, a spus, vineri, premierul Ludovic Orban.

Premierul României a ținut să precizeze că semnarea procesului verbal de recepție se va face în câteva zile.

În plus, testele dinamice pentru Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei au fost efectuate cu succes pe ambele fire, iar secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu a spus, de asemena, pentru Mainnews.ro, că punerea în folosință „este o chestiune de zile”.

Magistrala 5 de metrou, Secțiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera) este compusă din 10 stații și un depou. Lungimea noii magistrale este de 6,871 km iar valoarea totală a proiectului este de 3,22 miliarde de lei.

CITEȘTE ȘI: Secretarul de stat Irinel Scrioșteanu, despre punerea în funcțiune a Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei: Este o chestiune de zile

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW