Thursday, December 8, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban, mesaj pentru Florin Cîțu: Să înceteze orice fel de utilizare a pârghiilor de putere guvernamentale pentru a reprima colegi care îmi susţin candidatura

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 9 iulie 2021

Continuă războiul fără menajamente între Ludovic Orban și Florin Cîțu pentru șefia PNL. După ce Cîțu a revocat din funcție mai mulți liberali care și-au exprimat susținerea pentru contracandidatul său, Ludovic Orban i-a transmis să înceteze toată această campanie de reprimare.

„Pentru mine, cei care îl susţin pe Florin Cîţu, (…) nimeni nu va avea de suferit de pe urma faptului că l-a susţinut pe Florin Cîţu după ce voi câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL. Dar cu o singură condiţie: să nu facă rău colegilor lor de partid care mă sprijină în această competiţie electorală. Asta este condiţia şi vă puteţi da seama de ce spun acest lucru. Nu cred că este normal ca membri ai PNL să fie daţi afară din funcţii, sigur, ne-am obişnuit să se întâmple lucrul ăsta când la putere este PSD, dar nu este normal să avem colegi în PNL care să fie daţi afară doar pentru că susţin candidatura mea. Acest lucru nu este normal şi atrag atenţia că trebuie să înceteze orice fel de utilizare a pârghiilor de putere guvernamentale administrative pentru a reprima colegi care îmi susţin candidatura”, a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Premierul Florin Cîțu l-a demis, joi, pe Alexandru Nazare din funcția de ministru al finanțelor publice. Potrivit informațiilor Mainnew.ro, Cîțu ar fi nemulțumit că Nazare nu a dorit să aloce fonduri suficiente care i-ar permite să își ducă promisiunile până la capăt, în contextul luptei pentru șefia PNL.

Congresul PNL este programat să se desfășoare pe 25 septembrie, singurii candidați anunțați pentru funcția de președinte fiind Ludovic Orban și Florin Cîțu. Până atunci, în interiorul organizațiile județene se vor organiza alegeri și se vor stabili delegații.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Nazare iese la atac, după ce a fost demis de Florin Cîțu: A spus că decizia are legătură cu „echipa”. Posibil s-a referit că nu îl susțin în campania pentru poziția de președinte PNL

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW