Tuesday, July 5, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban, întrebat ce o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru a fi angajată la BNR: Vocea și talentul

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 18 mai 2021

Ludovic Orban a avut o remarcă ironică la adresa Vioricăi Dăncilă, după ce fostul premier al PSD a fost numit consilier al guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu.

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă ce o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru a fi angajată la Banca Națională a României, președintele Partidului Național Liberal a răspuns ironic: „Vocea și talentul”.

Am avut o colaborare foarte bună cu BNR pe perioada pandemiei, BNR a susținut demersurile Guvernului, ne-am coordonat politicile, fiecare în domeniul de activitate. Colaborarea cu BNR a fost benefică. În ceea ce privește politica angajaților, nu sunt implicat, nu mă întrebați pe mine”, a adăugat șeful Camerei Deputaților.

Viorica Dăncilă a fost numită consilier pentru Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde, urmând să ocupe postul de la 1 iunie. Purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, a precizat, pentru Main News, că fostul premier a fost angajat în urma unui interviu, „pe baza experienței pe care o are”.

Un alt nume important al Partidului Social Democrat și-a găsit o sinecură la Banca Națională a României. Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pașcu va fi angajat pe postul de consultant la viitorul „Departament de Geopolitică”, a anunțat Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR.

CITEȘTE ȘI: Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pașcu, angajat la BNR alături de Viorica Dăncilă

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW