Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: Este o minciună gogonată

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 11 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Premierul Ludovic Orban, a afirmat, sâmbătă, referitor la informația potrivit căreia Klaus Iohannis ar dori ca el să candideze la Primăria Capitalei este „o minciună gogonată”.

E o minciună gogonată, nu are nicio legătură cu discuțiile dintre noi și chiar mă deranjează că două site-uri de știri au născocit o asemenea minciună, o asemenea invenție, fără măcar să îmi ceară punctul de vedere. Pur și simplu e o scorneală, au vrut să își crească traficul cu fake news”, a spus Ludovic Orban.

Premierul a precizat faptul că relația cu președintele Iohannis este una „extrem de veche , bazată pe servirea intereselor României. Și aici sunt tot speculații care se fac tot fără fundament.”

Orban a subliniat faptul că rămâne candidatul pentru funcția de prim-ministru. „Candidatul PNL la funcția de prim-ministru este desemnat de PNL. Eu sunt prim-ministru și candidat de prim-ministru. Obiectivul nostru este ca PNL să câștige alegerile locale și parlamentare și președintele PNL va fi prim-ministru”.

Klaus Iohannis s-a întâlnit, vineri, cu premierul Ludovic Orban pentru a discuta despre posibilitatea declanșării alegerilor anticipate. Joi, în cadrul unei declarații de presă, președintele țării a fost întrebat dacă l-ar numi tot pe Ludovic Orban în funcția de prim-ministru după alegerile anticipate. Klaus Iohannis a evitat răspunsul, menționând doar că în acest moment cea mai bună soluție de premier este Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-o-posibila-candidatura-la-primaria-capitalei-este-o-minciuna-gogonata/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-o-posibila-candidatura-la-primaria-capitalei-este-o-minciuna-gogonata/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *