Saturday, June 19, 2021
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre modul în care se deplasa Lucian Bode înainte de accident: O să am o discuţie cu domnul ministru pe tema asta

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 septembrie 2020 Etichete: ,

Ludovic Orban a declarat că va avea o discuție cu Lucian Bode pe tema accidentului rutier în urma căruia ofițerul SPP care conducea mașina și o femeie din Polonia au fost răniți. 

Ludovic Orban a spus că, până în acest moment, nu a aflat detalii despre accidentul provocat de mașina în care se afla Lucian Bode, ministrul Transporturilor, dar susține că poliția ar trebui să verifice circumstanțele în care s-a produs.

Nu am avut o discuţie cu domnul ministru, decât aceea că a avut un accident. L-am întrebat dacă a fost la volan, mi-a spus că nu a fost la volan, l-am întrebat care e starea de sănătate şi era în curs de evaluare. Am înţeles că este în afara oricărui pericol, aici poliţia să verifice exact circumstanţele”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat fiind dacă i se pare normal ca un demnitar să circule astfel, Ludovic Orban a afirmat că depinde de situație, dar că va avea o discuție cu Lucian Bode pe această tema.

Depinde de situaţia în care se găseşte.(…) Şi eu când am anumite deplasări care necesită, mai fac apel la posibilitatea de a merge în coloană, dar mai rar numai dacă există o deplasare unde este o activitate guvernamentală la care trebuie să ajung la timp. (…) O să am o discuţie cu domnul ministru pe tema asta”, a răspuns Ludovic Orban.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce acesta venea de la Zalău spre București. Mașina în care se afla demnitarul aparținea de SPP și era condusă de un ofițer din cadrul aceluiași Serviciu.

În urma accidentului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și va fi preluat de Parchetul Militar.

CITEȘTE ȘI: Lucian Bode, implicat într-un accident rutier. A fost deschis un dosar penal care va fi preluat de Parchetul Militar -VIDEO

Sursă foto: Facebook / Guvernul României

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW