Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Lucian Bode, implicat într-un accident rutier. A fost deschis un dosar penal care va fi preluat de Parchetul Militar -VIDEO

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 septembrie 2020 Etichete: , ,

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce acesta venea de la Zalău spre București. Mașina în care se afla demnitarul aparținea de SPP și era condusă de un ofițer din cadrul aceluiași Serviciu.

Două persoane au fost rănite, ofițerul care conducea mașina și o femeie din Polonia, pasager al mașinii izbite din plin, conform EuropaFM.

Mașina în care se afla ministrul a fost filmată de un motociclist, iar din filmare reiese că ofițerul SPP a intrat pe contrasens, unde a mers cel puțin un kilometru.

În urma accidentului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și va fi preluat de Parchetul Militar.

 

Serviciul de Protecție și Pază a confirmat faptul că la volan se afla un ofițer SPP și precizează că mașina în care se afla Lucian Bode era în misiune.

Un autoturism al Serviciului de Protecție și Pază, aflat în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite conform legii, a fost implicat într-un accident pe DN7, în județul Argeș.
Mașina, condusă de un angajat SPP, se deplasa pe acest drum în condiții de trafic extrem de aglomerat iar în zona localității Drăganu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
În urma impactului doar angajatul SPP a avut nevoie de investigații medicale, starea lui de sănătate fiind bună.
Serviciul de Protecție și Pază regretă disconfortul creat participanților la trafic” , se arată într-un comunicat al SPP.

 

 

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/lucian-bode-implicat-intr-un-accident-rutier-a-fost-deschis-un-dosar-penal-care-va-fi-preluat-de-parchetul-militar-video/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW