Monday, October 25, 2021
Jurnalism corect


Ludovic Orban îl contrazice pe Marcel Vela: Motivele pentru care se va permite părăsirea localităţii nu sunt încă stabilite

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 7 mai 2020 Etichete: , , ,

După ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că se va putea circula între localități după 15 mai, premierul, Ludovic Orban, a avut o atitudine mult mai rezervată cu privire la acest subiect.

Șeful Executivului a declarat că nu au fost stabilite încă motivele pentru care se va putea circula în afara localității, precizând că o decizie finală în acest sens va fi luată la sfârșitul expirării stării de urgență.

„Motivele pentru care se va permite părăsirea localităţii nu sunt încă stabilite în forma finală, pentru că evaluăm riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare şi când o să finalizăm evaluarea, cu siguranţă vom anunţa aceste măsuri. Decizia se va lua de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă printr-o hotărâre după declararea stării de alertă. Sigur, decizia se va lua, cel mai probabil, în ultima zi în care ne vom afla în starea de urgenţă care a fost instituită prin decretul preşedintelui aprobat de Parlament”, a declarat Ludovic Orban, la finalul vizitei la Uzina Ford.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Este permisă deplasarea în alte județe după 15 mai? Răspunsul ministrului de Interne

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW