Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre activitatea Coaliției de la guvernare: Orice lucru poate fi îmbunătăţit

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 aprilie 2021

Președintele Partidului Național Liberal consideră că e loc de mai bine în ceea ce privește activitatea coaliției de la guvernare și a subliniat că membrii PNL, USR-PLUS și UDMR încearcă să îmbunătățească funcționarea acesteia. 

Orice lucru poate fi îmbunătăţit. N-avem decât câteva luni de funcţionare, până se rodează toate, cum să spun, mecanismele, în primul rând de comunicare, apoi mecanismele decizionale, până învăţăm să ne respectăm reciproc, să ne consultăm în permanenţă, luăm decizii împreună, să acţionăm în baza programului de guvernare şi al deciziilor comune, evident, că timpul trece. Nicio coaliţie nu a funcţionat perfect din prima. Cu atât mai mult cu cât în România există multă pasiune pentru politică. E loc de mai bine şi încercăm să îmbunătăţim funcţionarea Coaliţiei”, a declarat Ludovic Orban, vineri, într-o vizită la Petrești, județul Dâmbovița, citat de Agerpres.

În ceea ce privește candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL, Ludovic Orban a precizat că nu se teme de nimic, inclusiv de o luptă cu actualul premier, Florin Cîțu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 68343 additional Info to that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-activitatea-coalitiei-de-la-guvernare-orice-lucru-poate-fi-imbunatatit/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *