Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan, despre un imobil construit ilegal în Capitală: Am trimis Poliția Locală și au oprit lucrările

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 7 februarie 2021

Nicușor Dan a anunțat că a trimis Poliția Locală pentru a opri lucrările la o construcție ilegală din Capitală, după ce locatarii au sesizat că firma de construcții nu a respectat decizia dată de Tribunalul București.

Am primit mesajul locatarilor care au semnalat reluarea unui abuz legat de disciplina în construcții și am acționat în consecință. Am dispus vineri oprirea lucrărilor la construcția ilegală din Vasile Lascăr 73-75”, a scris Nicușor Dan, duminică, pe Facebook.

Primarul Capitalei susține că firma respectivă ar fi obținut autorizația pentru construirea unui imobil de 9 etaje într-o zonă în care sunt permise maximum 4 etaje în anul 2019, în timpul mandatului Gabriela Firea.

Tribunalul a suspendat autorizația în septembrie 2020 la cererea Asociației Salvați Bucureștiul. O a doua cerere de suspendare a fost respinsă (pentru că opera deja o suspendare), iar beneficiarul și constructorul au forțat și au reînceput lucrările. Am trimis Poliția Locală și au oprit lucrările, aplicând hotărârea Tribunalului de suspendare a autorizației, care este în vigoare”, a precizat primarul Capitalei.

Am primit mesajul locatarilor care au semnalat reluarea unui abuz legat de disciplina în construcții și am acționat în…

Publicată de Nicușor Dan pe Duminică, 7 februarie 2021

 

Sursă foto:Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-despre-un-imobil-construit-ilegal-in-capitala-am-trimis-politia-locala-si-au-oprit-lucrarile/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-despre-un-imobil-construit-ilegal-in-capitala-am-trimis-politia-locala-si-au-oprit-lucrarile/ […]

  • I adore internet online shopping in United Arab Emirates! Simply unrivalled in terms of convenience and product selection. We have instant access to everything, from electronics to fashion. Happy shopping, everyone.

  • … [Trackback]

    […] Here you will find 84118 additional Information to that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-despre-un-imobil-construit-ilegal-in-capitala-am-trimis-politia-locala-si-au-oprit-lucrarile/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *