Monday, October 18, 2021
Jurnalism corect


Lovitura pentru Robert Negoiță, cu 2 zile înainte de alegeri. Tribunalul București îi respinge cererea prin care solicită anularea suspendării din funcția de primar

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 25 septembrie 2020 Etichete: ,

Robert Negoiță a primit o lovitură grea, cu două zile înainte de alegerile locale. Tribunalul București a respins cererea prin care fostul primar al Sectorului 3 solicita anularea suspendării din funcție.

Robert Negoiță a contestat în instanță ordinul prefectului Capitalei privind încetarea mandatului său de primar al Sectorului 3, după ce acesta a părăsit Partidul Social Democrat, partid din partea căruia a fost ales în funcție, pentru a-și face propria formațiune, București 2020.

Tribunalul București a respins, vineri, cererea prin care acesta solicita anularea suspendării din funcție.

Respinge acțiunea completată, ca neîntemeiată. Definitivă”, se arată în comunicatul emis de Tribunalul București.

Context

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojocaru, a semnat, la finalul lunii august, ordinul prin care constată încetarea mandatului de primar al Sectorului 3 pentru Robert Negoiță. Ordinul prefectului este executoriu, însă fostul social-democrat poate cere suspendarea în instanță.

„Consider acest demers pripit și lipsit de responsabilitate și intenționez să îl contest în instanță. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită și nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunității, respectiv acela de nu avea un vid de conducere și coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3”, declara Robert Negoiță, în 31 august.

CITEȘTE ȘI: Reacția lui Robert Negoiță, după încetarea mandatului său de primar al Sectorului 3: Intenționez să contest în instanță

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW