Monday, October 18, 2021
Jurnalism corect


Reacția lui Robert Negoiță, după încetarea mandatului său de primar al Sectorului 3: Intenționez să contest în instanță

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 31 august 2020 Etichete: ,

Robert Negoiță susține că va contesta în instanță ordinul prefectului Capitalei privind încetarea mandatului său de primar al Sectorului 3. 

„Pe scurt, Prefectul Municipiului București a emis acest ordin azi, 31.08.2020 pentru suspendarea mea cu data de 19.08.2020, deci retroactiv. Motivul invocat este acela că Biroul Electoral de Circumscripție nr 3- Sector 3, mi-a acceptat definitiv candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3, din partea Alianței Pro București 2020, în condițiile în care actualul mandat, din 2016, l-am câștigat din partea unei alte formațiuni politice.

Consider acest demers pripit și lipsit de responsabilitate și intenționez să îl contest în instanță. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită și nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunității, respectiv acela de nu avea un vid de conducere și coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3”, a scris Robert Negoiță pe Facebook.

Azi, am fost notificat de colegii mei din Primăria Sectorului 3 de faptul că s-a primit prin email un ordin de…

Publicată de Robert Negoita pe Luni, 31 august 2020

Context

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojocaru, a semnat luni ordinul prin care constată încetarea mandatului de primar al Sectorului 3 pentru Robert Negoiță. Ordinul prefectului este executoriu însă fostul social-democrat poate cere suspendarea în instanță.

Încetarea mandatului de primar vine în contextul în care Robert Negoiță a părăsit Partidul Social Democrat, partid din partea căruia a fost ales în funcție, pentru a-și face propria formațiune, București 2020.

Sursa foto: Facebook / Robert Negoiță

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW