Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Loredana, tânăra care și-a ucis prietena din copilărie într-un hotel din Saturn, condamnată la 15 ani de închisoare

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 10 aprilie 2024 Etichete: ,

Loredana Atănăsoaie, tânăra de 18 ani care și-a ucis vara trecută prietena din copilărie într-un hotel din Saturn, iar apoi i-a ascuns trupul într-un geamantan, a fost condamnată miercuri, 10 aprilie, la 15 ani de închisoare și la plata a 75.000 de euro daune morale. Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă.

Alina, originară din județul Vaslui, a fost ucisă de prietena din copilărie, care îi era și colega de cameră la un hotel din Saturn, unde munceau. Viața curmată brusc a fetei de 18 ani nu a fost una ușoară. Alina provenea dintr-o familie cu posibilități materiale reduse, cu cinci copii. Tânăra s-a văzut nevoită să plece de acasă din cauza bătăilor tatălui său. Din același motiv a plecat și mama acesteia, cu sora mai mică.

Loredana le-a recunoscut procurorilor că și-a ucis prietena din copilărie cu sânge rece, chiar în camera hotelului în care erau cazate pe timpul contractului de muncă, în stațiunea Saturn. După ce ce Alina a sângerat puternic, Loredana a pus-o într-o valiză, a chemat un taxi și a dus-o într-un parc din Mangalia.

CITEȘTE ȘI: Mărturia taximetristului care a preluat-o pe criminala de la Mangalia: Sunt terminat. O să renunț la taximetrie

CITEȘTE ȘI: Povestea tragică de viață a Alinei, tânăra ucisă la Mangalia: Eu am vrut mereu să merg la școală, să ajung la liceu, să îmi fac un viitor

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW