Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Mărturia taximetristului care a preluat-o pe criminala de la Mangalia: Sunt terminat. O să renunț la taximetrie

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 10 august 2023 Etichete: , , ,

Taximetristul care a cărat fără știe cadavrul Alinei, fata ucisă de o prietenă din copilărie și ascunsă într-un parc din Mangalia, a declarat joi, 10 august, la Antena 3 CNN, că vrea să se lase de meserie și crede că a trecut și el pe lângă moarte.

„Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Sunt într-o stare naşpa, vreau să renunț la taxi”, a spus taximetristul.

Loredana a recunoscut procurorilor că și-a ucis prietena din copilărie cu sânge rece, chiar în camera hotelului în care erau cazate pe timpul contractului de muncă (n. red. stațiunea Saturn). După ce ce Alina a sângerat puternic, Loredana a pus-o un valiză, a chemat un taxi și a dus-o într-un parc din Mangalia.

Fata l-a rugat pe șofer să o ducă până la Vaslui, dar șoferul a refuzat-o. În cele din urmă, fata s-a răzgândit și i-a cerut să o ducă într-un parc din municipiul Mangalia.

Bărbatul susține că nu a știut niciun moment ce se află în valiză și a povestit că nici măcar nu a putut să bage bagajul în portbagaj, fiind foarte greu.

„Era grea, chiar am întrebat-o «Ce ai în valiză?» și mi-a zis că are haine și rechizite. Eu am zis că nu pot să bag că mă doare mijlocul, dacă poți să îl bagi, bagă-l, dacă nu, hai că eu plec, că mai am curse de făcut. Și venea un băiat, cred că erau prieteni, nu știu cine era.

Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gară și mi-a zis «Nu poți să mă duci la Vaslui? Nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și ma duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: «Nu, lasă-mă în parc»”, a mai povestit bărbatul.

Taximetristul susține că este este în stare de șoc și vrea să renunțe acum la meserie.

„Am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Eu nu știam ce e acolo, eu mi-am făcut datoria, eu dacă știam o luam pe aia de acolo? O să renunț la taximetrie pentru că am familie acasă”, a declarat taximetristul.

Ucigașa Alinei, Loredana, se află în arest preventiv.

CITEȘTE ȘI: Povestea tragică de viață a Alinei, tânăra ucisă la Mangalia: Eu am vrut mereu să merg la școală, să ajung la liceu, să îmi fac un viitor

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW