Saturday, September 30, 2023
Jurnalism corect


Locația din Suceava care va rămâne închisă și după încetarea stării de urgență/ Ar fi păcat să facem un focar de infecţie, să ne întoarcem din nou de unde am plecat. Nu moare nimeni încă o săptămână

By Madalina Balaceanu , in Fara categorie , at 14 mai 2020 Etichete: ,

Bazarul din municipiul Suceava va rămâne închis şi după data de 15 mai, în condiţiile în care suprafaţa cu spaţii comerciale este mai mare decât cea prevăzută în măsurile incluse în starea de alertă, a anunţat, joi, primarul Ion Lungu.

Primarul municipiului Suceava a anunțat că bazarul va rămâne închis și după data de 15 mai, fiindcă suprafața cu spații comerciale este mai mare decât cea prevăzută în măsurile incluse de starea de alertă.

Miercuri seară, ministrul Afacerilor Interne, Margel Vela, a anunțat că se ridică măsura carantinării în ceea ce privește județul Suceava.

Deși astăzi este ultima zi de stare de urgență, iar începând de vineri se pot deschide mai multe locații, edilul susține că ”există o presiune pentru redeschiderea bazarului”, dar centrul comercial din lunca Sucevei intră în regimul mall-urilor care, potrivit legii privind starea de alertă, rămân închise şi după data de 15 mai.

Primarul a mai anunțat că săptămâna viitoare va discuta situația bazarului și s-ar putea lua o altă decizie, însă, momentan, rămâne închis.

Lungu a spus că săptămâna viitoare se va discuta situaţia bazarului şi s-ar putea lua o altă decizie, dar, deocamdată, rămâne închis.

„Intră într-un regim cu mall-urile, până la urmă. S-a făcut un amendament în Parlament la legea privind starea de alertă şi spaţiile comerciale până la 15.000 de metri pătraţi se pot deschide. Evident că bazarul are mai mult, dar dacă mai stăm o săptămână, eu zic că nu moare nimeni. Să vedem în ce parte o iau lucrurile, pentru că ar fi păcat de Dumnezeu să facem un focar de infecţie, să ne întoarcem din nou de unde am plecat. (…) Cu Bazarul vom lua o hotărâre săptămâna viitoare. Rămâne deocamdată închis”, a spus Lungu, citat de Agerpres.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW