Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Liviu Dragnea cere strămutarea procesului de eliberare condiționată de la Tribunalul București la alt tribunal / Care sunt motivele

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 18 mai 2021

Liviu Dragnea cere strămutarea procesului de eliberare condiționată de la Tribunalul București la alt tribunal, acuzând posibila lipsă de obiectivitate a judecătorilor. Curtea de Apel București urmează să decidă marți dacă acceptă cererea fostului lider al PSD.

Liviu Dragnea a atacat în instanță decizia Judecătoriei Sectorului 5, prin care fostului președinte al Partidului Social Democrat i-a fost respinsă cererea de eliberare condiționată.

Procesul urma să aibă loc la Tribunalul București, dar fostul șef al Camerei Deputaților a invocat un protest al magistraților de la tribunal împotriva modificărilor aduse legilor justiției de fosta guvernare a PSD, acuzând posibila lipsă de obiectivitate a judecătorilor.

Judecătoria Sector 5 a respins, pe 27 aprilie, cererea fostului fostului președinte al PSD prin care solicita eliberarea condiționată. Sentința nu a fost definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Instanța arăta, în motivarea deciziei, obținută de Main News, că Liviu Dragnea nu a dovedit că s-a îndreptat în perioada petrecută după gratii și că scopul pedepsei nu a fost atins.

Fostul președinte al PSD execută pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

CITEȘTE ȘI: Penitenciarul Rahova a pierdut procesul prin care contesta verdictul în cazul lui Liviu Dragnea / Avocat: Au fost încălcate drepturile la sănătate și apărare

Dragnea, trimis în judecată în dosarul vizitei în SUA

În paralel, Liviu Dragnea a fost trimis luni în judecată în dosarul vizitei în SUA. Dragnea este acuzat de trafic de influență și folosirea influenței sau autorității în scopul obținerii de foloase necuvenite.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: BREAKING NEWS Liviu Dragnea, trimis în judecată de DNA în dosarul legat de vizita în SUA

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/liviu-dragnea-cere-stramutarea-procesului-de-eliberare-conditionata-de-la-tribunalul-bucuresti-la-alt-tribunal-care-sunt-motivele/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 73559 more Information to that Topic: mainnews.ro/liviu-dragnea-cere-stramutarea-procesului-de-eliberare-conditionata-de-la-tribunalul-bucuresti-la-alt-tribunal-care-sunt-motivele/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW