Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Kremlinul, după ce SUA a transmis că Putin ar fi fost mințit de consilieri: Nu au informații reale. Este o chestiune îngrijorătoare

By Matthew Garvey , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 31 martie 2022

Oficialii de la Washington nu au nicio idee despre ce se întâmplă cu adevărat la Moscova, ceea ce ar putea duce la decizii eronate din partea Statelor Unite ale Americii, a declarat joi, 31 martie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, citat de agenția rusă Interfax.

Declarația lui Dmitry Peskov vine la o zi după ce un înalt oficial din Pentagon a transmis că Vladimir Putin ar fi fost mințit de consilierii săi în ceea ce privește pierderile Armatei Federației Ruse în Ucraina sau impactul sancțiunilor aplicate de Vest asupra economiei ruse.

Suntem preocupați de acest lucru. Se pare că nici Departamentul de Stat, nici Pentagonul nu au informații reale despre ceea ce se întâmplă la Kremlin. Pur și simplu nu înțeleg ce se întâmplă la Kremlin. Nu-l înțeleg pe președintele Putin(…)Aceasta este o chestiune îngrijorătoare”, a comentat purtătorul de cuvânt al președinției ruse.

Peskov a avertizat că „o astfel de neînțelegere” ar putea duce la decizii „care au consecințe foarte grave”.

Context

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, ar fi primit informații eronate de la consilieri în legătură cu stadiul invaziei ruse în Ucraina, a declarat miercuri, 30 martie, un oficial al SUA, citând date declasificate ale serviciilor de intelligence, relatează New York Post.

Totodată, oficialul SUA susține că Vladimir Putin și-ar fi dat seama de acest lucru, ceea ce ar fi provocat o serie de tensiuni între Președintele Rusiei și reprezentanții Armatei.

Există o falie de comunicare în ceea ce privește acuratețea informațiilor primite de Vladimir Putin(…)Consilierii acestuia se tem să îi transmită adevărul”, a mai declarat oficialul din cadrul Pentagonului.

Precizăm că acesta nu a oferit detalii asupra modului prin care serviciile secrete din SUA au ajuns la concluzia prezentată.

Sursă foto: CNN

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/kremlinul-dupa-ce-sua-a-transmis-ca-putin-ar-fi-fost-mintit-de-consilieri-nu-au-informatii-reale-este-o-chestiune-ingrijoratoare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *