Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, ședință cu reprezentanții Guvernului pe tema siguranței publice în școli

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 martie 2021

Președintele Klaus Iohannis a convocat marți o ședință de lucru cu reprezentanții Guvernului pe tema siguranței publice în unitățile de învățământ, a transmis Administrația Prezidențială.

Întâlnirea va avea loc de la ora 15:00 la Palatul Cotroceni.

La ședința de lucru convocată de președinte vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîțu, Viceprim-ministrul Dan Barna, Viceprim-ministrul Hunor Kelemen, ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Corina Atanasiu, inspector general – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Gen. mr. Dan Paul Iamandi, și Directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.

CITEȘTE ȘI: Noi reglementări privind Educația: Elevii din anii terminali vor putea fi prezenți la școală în scenariul roșu. Masca nu mai este obligatorie la orele de sport/ Cum se vor desfășura examenele naționale

Sursă foto: presidency.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW