Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis, despre imaginile în care apar Marcel Ciolacu și Mihai Tudose: Cum ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă nu respectă cele mai elementare norme?

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 28 octombrie 2020

Klaus Iohannis a reacționat, după ce Marcel Ciolacu și Mihai Tudose au fost surprinși în timp ce stăteau la masă, cu alte nouă persoane, fără să respecte regulile de distanțare socială. Președintele este de părere că un guvern PSD nu ar fi reușit să gestioneze pandemia de coronavirus. 

Klaus Iohannis a catalogat acuzațiile lansate de liderul PSD, potrivit căruia Guvernul ar controla politic Poliția Română, drept „rizibile”.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu: Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!

Din fericire, în pandemie e PNL la guvernare și împreună cu mine căutăm măsurile adecvate, proiecte, oportunități pentru a preveni epidemia și a trata bolnavii. Cum ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme? Cât de greu e pentru un PSDist să-și pună o mască? Dacă am fi avut un guvern PSD în pandemie ar fi fost foarte rău. În ce privește acuzațiile de poliție politică, e rizibilă. Probabil a fost o persoană care a sesizat și a chemat poliția, care i-a găsit încălcând flagrant normele la care ceilalți români se supun. PSD nu s-a reformat. Am văzut că l-au trimis pe doctorul Rafila să prezinte un program pe sănătate, dar pe ei nu îi interesează asta”, a precizat Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: FOTO Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși în timp ce nu respectau normele de distanțare socială / Amenzi de 21.000 de lei

Sursă foto: Inquam photos/ George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *