Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Iulian Dumitrescu a ajuns la DNA, unde se află sora şi cumnatul său

By Vîrban Robert , in Justitie Politic Stirile zilei , at 1 februarie 2024

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte al PNL şi lider al organizaţiei judeţene Prahova a formaţiunii, a ajuns, joi după-amiază, la sediul DNA din Capitală, relatează News.ro. Acolo se află, de mai multe ore, şi sora lui Dumitrescu şi soţul acesteia.

DNA a anunţat joi 19 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi fals, săvârşite în perioada 2020 – prezent, de către funcţionari publici în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Au avut loc percheziţii inclusiv în imobilul închiriat Dumitrescu într-un cartier de lux din Capitală, dar şi la locuinţa surorii sale, Angelica Lambrea. De altfel, aceasta şi soţul său se află deja de mai multe ore la sediul central al DNA.

Potrivit informațiilor noastre, președintele Consiliului Județean Prahova este suspectat de luare de mită, în cadrul unor contracte derulate de instituția pe care o conduce, inclusiv cel pentru realizarea Variantei de Ocolire Mizil.

În valoare de 85,5 milioane lei, contractul pentru VO Mizil a fost încheiat pe 7 iunie 2023 cu o asocierea formată din patru firme – Vallys Deco SRL (lider), Drum Concept SRL, Rosocons Construct SRL și Dineng Dev SRL.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Reacția patronului firmei care construiește Centura Mizil, în urma anchetei DNA: Nu îl cunosc pe Iulian Dumitrescu

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW