Tuesday, April 23, 2024
Jurnalism corect


EXCLUSIV Reacția patronului firmei care construiește Centura Mizil, în urma anchetei DNA: Nu îl cunosc pe Iulian Dumitrescu

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 1 februarie 2024

Sorin Andronache, patronul firmei Vallys Deco, liderul asocierii care care construiește Centura Mizil, a declarat că nu îl cunoaște pe președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu. 

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează joi percheziții în locuința lui Iulian Dumitrescu, dar și la membri ai familiei sale. Potrivit informațiilor noastre, președintele Consiliului Județean Prahova este suspectat de luare de mită, în cadrul unor contracte derulate de instituția pe care o conduce, inclusiv cel pentru realizarea Variantei de Ocolire Mizil.

În valoare de 85,5 milioane lei, contractul pentru VO Mizil a fost încheiat pe 7 iunie 2023 cu o asocierea formată din patru firme – Vallys Deco SRL (lider), Drum Concept SRL, Rosocons Construct SRL și Dineng Dev SRL.

Patronul firmei care conduce asocierea neagă orice implicare

Contactat de Mainnews.ro pentru a oferi lămuriri în acest caz, Sorin Andronache, patronul firmei Vallys Deco, a declarat că nu îl cunoaște pe Iulian Dumitrescu și că nu are nicio legătură cu acuzațiile pe care i le aduc acestuia procurorii DNA.

„Nu știu, este o poveste. Eu nu îl cunosc pe domnul Iulian Dumitrescu, nu l-am văzut în viața mea. Nu sunt cu nimic… Are cineva vreo dovadă? De unde este discuția asta?”, a declarat Sorin Andronache.

CITEȘTE ȘI: Percheziții DNA la domiciliul lui Iulian Dumitrescu, șeful CJ Prahova. Reacția prim-vicepreședintelui PNL: „Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice” / UPDATE Percheziții DNA și la Hidro Prahova

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW