Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Ionuț Stroe: Pentru moment nu ne putem gândi la o sistare a activităţii sportive

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 12 octombrie 2020 Etichete: ,

Ionuț Stroe susține că nu se ia în considerarea sistarea activității sportive, în contextul în care numărul infectărilor cu coronavirus au crescut la un nivel alarmant. Ministrul Tineretului și Sportului a precizat că suporterii trebuie să mai aștepte până li se va permite accesul pe stadioane.

Ionuț Stroe a anunțat că, în acest moment, nu se pune problema sistării activității sportive.

Pentru moment nu ne putem gândi la o sistare a activităţii. Şi chiar dacă ar fi să trecem prin momente dificile, similare celor din momentele stării de urgenţă, acum ştim ce avem de făcut, ştim cum să pregătim în regim de cantonament. Până la urmă am învăţat din experienţele inedite cu care ne-am confruntat în această primăvară. Cel puţin, pentru loturile olimpice, naţionale, nu vor mai exista dificultăţi în asigurarea condiţiilor de continuare a pregătirii”, a declarat Ionuț Stroe.

Ministrul Tineretului și Sportului a explicat că, în urma creșterii numărului de cazuri de COVID-19, suporterii vor mai avea de așteptat până să revină pe stadion.

În ceea ce priveşte sporturile pe stadioane şi în săli, accesul spectatorilor nu este permis tocmai pentru a preveni infectările. Perspectiva optimistă, referitor la ceea ce declaram acum două săptămâni, din păcate devine una imposibil de pus în practică în condiţiile actuale ale pandemiei. De asta ar fi hazardat pentru mine să estimez că în luna noiembrie am putea avea această posibilitate. Nu pot să fiu decât optimist şi să sper ca această cifră să scadă şi să ne putem gândi la această posibilitate”, a precizat ministrul Tineretului și Sportului.

Sursă foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *