Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Ionuț Stroe: Am avertizat de nenumărate ori că AUR este un partid periculos

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 10 mai 2023 Etichete: , ,

Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL), Ionuț Stroe, condamnă miercuri, 10 mai, acțiunile Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din aceeași zi, când o colaboratoare a formațiunii politice a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe, în timp ce parlamentarii și susținătorii partidului protestează violent în fața sediului instituției

„Am avertizat de nenumărate ori că AUR este un partid periculos, extremist, a cărui agendă este să promoveze ură și dezbinare. Azi asistăm la violențe la gardul Parlamentului, îmbrânceli cu jandarmii și încercări de a forța intrarea în Parlament”, a transmis Ionuț Stroe într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

În timpul manifestației, doi parlamentari au fost agresați de manifestanții AUR, între care și fostul premier Ludovic Orban. Liderul Forța Dreptei acuză că membri de partid acționează drept incitatori.

„AUR este locul unde și-au găsit refugiul politicieni violenți, care înțeleg să-și impună punctul de vedere în plenul Parlamentului prin îmbrânciri și amenințări și pentru care violența domestică este la ordinea zilei. Președintele acestui partid are interdicție de intrare în Republica Moldova, dar și în Ucraina și există suspiciuni clare că ar avea legături cu serviciile secrete ruse. Lucrurile sunt, cred eu, destul de clare.

Asemenea comportamente nu își au locul în România pe care încercăm cu toții să o construim și este datoria noastră, a tuturor, să le taxăm”, se mai arată în postarea purtătorului de cuvânt al PNL.

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW